no_underline.css
no_underline.css
Sign InView Entries
Kijk in ons gastenboek wat onze gasten schrijven
no_underline.css
no_underline.css
Crete Holidays is een boekingskantoor en heeft direct contact met de hotels, appartementen, autoverhuur en alle andere dienstverleners die van belang zijn.
Dit betekent voor u dat wij u meer en betere waar kunnen bieden voor uw geld, omdat we werken zonder tussenpersonen. Tegenwoordig is het boeken via het internet zo gewoon geworden, dat een traditioneel reisbureau daar eigenlijk niet meer tegenop kan. U kunt op deze wijze op een gemakkelijke manier van onze gespecialiseerde kennis profiteren. Wij vertellen onze eigen ervaringen en meningen. Er zijn geen verborgen prijsopdrijvende factoren. Hierdoor bieden wij naar onze mening een perfecte service die al begint bij het maken van een boeking tot en met het moment dat u weer thuis komt.


Wij werken vanuit Kreta. Er is dus altijd iemand van ons op het eiland als u er ook bent.
U kunt ons daarom op Kreta dag en nacht bereiken wanneer u eventueel hulp nodig heeft.
In het 15 jarig bestaan van Crete Holidays hebben duizenden mensen al van onze diensten gebruik gemaakt. Kijk hiervoor ook eens in ons gastenboek.

Crete Holidays is ontstaan uit de behoefte om de individuele Kreta-ganger meer vrijheid te geven in het bepalen van de ideale vakantie: het vinden van speciale plekjes op Kreta, te reizen in uw eigen tempo en geen onderdeel te hoeven te zijn van het massa toerisme.
Het verschil begint al bij uw aankomst op Kreta. U wordt niet naar een bepaalde bus verwezen, nee u wordt keurig naar uw huurauto gebracht en uw vakantie kan beginnen.


Wij zijn blij met uw interesse in onze website. Wij hopen dat u evenveel plezier beleeft aan het lezen, als wij hebben in het samenstellen en onderhouden van deze website. Graag zal ik eventuele vragen beantwoorden en u verder helpen met een reservering. Wie weet, misschien tot ziens op Kreta.
Met vriendelijke groet,
Anneke & Myrto
Account manager www.crete-holidays.net
Welkom op de website Crete Holidays.
''Mijn naam is Anneke. Samen met een aantal enthousiaste collega’s zijn wij u graag tot dienst.
Nu is het tijd om het stokje over te geven aan de jongere generatie en van mijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Ik bedank hierbij al onze trouwe klanten en ik hoop dat zij, en ook de nieuwe klanten, nog heel lang van onze vertrouwde manier van autoverhuur gebruik zullen maken. Met veel zorg hebben wij Myrto ingewerkt om op een gelijkwaardige manier met Crete Holidays door te gaan. Myrto, die wij al als klein meisje kennen, is de dochter van Apostolis, de eigenaar van AutoTours. Crete Holidays wordt nu dus een Kretens  familiebedrijf.''  Hieronder stelt Myrto zich even aan u voor:

''Ik ben Myrto en ik ben  26 jaar. Velen van u hebben al met mij kennisgemaakt, tijdens de chat, aan de telefoon of bij ontvangst van uw auto.
Ik ben er trots op dat ik met Crete Holidays door kan gaan. De laatste jaren ben ik goed ingewerkt door Anneke en Jan en ik ben er nu klaar voor om hun werk door te zetten met de zelfde passie en liefde voor hun “kindje” zoals zij Crete Holidays noemden.''

Home

Colofon

Typisch Grieks

Kreta informatie

Plaatsen

Aanbevolen accommodaties

Autoverhuur

Vluchtinformatie

Aanbevolen Restaurants

Algemene voorwaarden

Privacy

Contact

Nuttige links

www.Crete-Holidays.net
Voor de individuele Kreta reiziger.
© 2001-2019 CopyRight! Annen/Heraklion-Crete-Greece; All rights reserved.
Anneke ondersteunt het dierenwelzijn op Kreta op een wel heel bijzondere wijze.
Klik op de tekening hierboven voor meer informatie

Home   Accommodaties   Autoverhuur  Vliegen naar Kreta   Algemene voorwaarden   Contact
Klik op de foto voor ons dagelijks weerbericht
Kijkt U ook
Even
Naar Onze
All-Inclusive
Autoverhuur!

Boek Nu Uw Huurauto Zonder
Kredietkaart!!!